top of page

Weg- en waterbouw & rail

HabrakenRutten heeft unieke expertise in grootschalige infrastructuur in de breedste zin van het woord. Al meer dan twee decennia zijn wij betrokken bij de realisatie van vrijwel alle spraakmakende infrastructurele werken in Nederland. Wij zijn namens nationale en internationale bouwondernemingen, banken en beleggingsfondsen betrokken bij grote, complexe PPS projecten en kennen de market-best-practice als geen ander. Vaak hebben we nieuwe en innovatieve oplossingen kunnen aandragen die onze cliënten hebben geholpen risico’s te managen en ook onder moeilijke marktomstandigheden succesvol te opereren. De lijst met projecten omvat snelwegen, railverbindingen en natte infrastructuur zoals tankterminals, LNG-opslag en sluizen.

 

HabrakenRutten is ook voorbereid op morgen, als de sector evolueert naar preventief beheer en multidisciplinair geïntegreerd onderhoud. Wij beschikken over de benodigde expertise zoals op het gebied van IoT technologie en datamining.

Referenties

Zeesluis IJmuiden PPS
Vertegenwoordigen van het consortium in het Zeesluis IJmuiden PPS project

 

A15 PPS 
Optreden als lenders’ counsel in de EUR 490 miljoen projectfinanciering van de A15 PPS project

 

Spoortunnel Delft
Adviseren van het consortium bij ontwerp en constructie van de tweede spoortunnel in Delft

 

PPS portfolio transactie
Advisering van een in het VK gevestigd infrastructuur investeringsfonds bij de verwerving van 3 Nederlandse infrastructuur PPS projecten

bottom of page