top of page

Utiliteitsbouw & leisure

Klanten in deze sector hebben in de regel behoefte aan een ervaren, sturende hand die ervoor te zorgt dat aan de behoeften van alle belanghebbenden in het oog worden gehouden, tijdrovende kostbare conflicten worden voorkomen of opgelost en dat voorkomende problemen op een tijdige en kosteneffectieve manier worden aangepakt. HabrakenRutten begrijpt de belangen van de professionele spelers als geen ander.

 

Integrale ontwikkeling van grootschalige accommodaties met gespecialiseerde functies vraagt ​​om expertise in soms complexe niches, zoals ziekenhuizen, wetenschapsparken en laboratoria met ‘clean rooms’ of innovatieve penitentiaire inrichtingen die gebruik maken van geavanceerde technologie. We hebben ook geadviseerd in projecten met baanbrekende civiele en installatietechnologie, zoals de realisatie van een van Europa's grootste attractieparken voor dieren met de grootste geklimatiseerde binnenhal ter wereld.

Referenties

Onderwijs- en cultuurcomplex Amare
Heronderhandelen en procederen omtrent het D&C-contract voor het toonaangevende onderwijs- en cultuurcomplex Amare in Den Haag

 

Datacenter
Adviseren over het ontwerp en bouw van een van de grootste datacenters voor een wereldwijd informatie- en technologiebedrijf nabij Eemshaven

 

NATO Complex
Uitbreiding en herinrichting van het NATO Communications and Information Agency-complex bij Den Haag

 

Amsterdam Y-Towers 
Adviseren en opstellen van alle contractdocumentatie voor de innovatieve installatiewerkzaamheden van het nieuwe Maritim Hotel, tegenover het Centraal Station van Amsterdam, aan de IJ-kade.

bottom of page