top of page

Referenties


Herstructurering van een wereldwijde offshore-operator


Adviseren van het bestuur van een beursgenoteerd bedrijf in de offshore sector over een financiële en bedrijfsherstructurering


Adviseren van een internationale groep over de financiering van projectontwikkeling in hernieuwbare energie


Adviseren van een wereldwijd opererende financiële instelling over de verkoop van een portefeuille


Adviseren van een Frans bankensyndicaat over een scheepsfinanciering

Gérard Moussault is een partner met meer dan drie decennia ervaring in Banking & Finance met een focus op project- en activafinanciering. Gérard heeft door de jaren heen veel grootschalige energie-, scheepvaart- en luchtvaartprojecten geadviseerd. Hij heeft een sterk trackrecord in het adviseren over het volledige scala aan constructies die worden gebruikt om projecten en activa te financieren in de energie- en infrastructuursector. Cliënten in deze sectoren kunnen bij hem evenals terecht voor advies over financiële en bedrijfsherstructureringen.


Chambers Europe
Gérard is considered one of the Netherlands’ preeminent banking lawyers and has notable experience in the field of shipping advisory He can hold a client's hand through the process.


Chambers Europe
Moussault is a general banking lawyer with notable experience in ship finance and restructuring matters and his shipping advisory practice is distinctly international in flavour.

Gerard Moussault

Gerard Moussault

Advocaat | Partner


M: +31 (0) 653 27 28 02 

E: g.moussault@habrakenrutten.com

bottom of page